en bra bok tack?

Vad den här dagen gått fort. Tänkte jag skulle försöka sova men jag kan inte koppla av. Måste köpa mig en bra bok. Någon som har någon bra titel på lager som kan tipsa mig ??

Ringde upp min jobba kompis och frågade om hon kunde fixa så jag kunde jobba lite extra där nu det blir privat. Hihi behöver lite extra nu när jag sparar hihi. Bokat resa åt mamma idag så hon inte blir stressad. Det är 1 mån kvar, men det är bra att vara ute i god tid. hihi Hon är jätte nervös inför ladies night haha och att jag har dragit med mina kvinliga arbetskamrater haha. Tänkte bjuda hit dom kl 16 och ta en för drink eller ett glas vin för vi ska vara där redan kl 18 så det kommer bli en lång kväll haha. Fan vad skoj vi kommer att ha. Ville gå redan förra året men det fanns inte några biljetter kvar då. Nu slår vi på sort med 2 rättersmiddag och efterfest haha. vi har fått jätte bra platser, precis där vip platserna så vi kommer sitta nära scenen. Betalade in biljetterna idag. så nu är man 1690 kr fattigare :(

var på vårdcentralen och fick en salva för mitt utslag på axeln. Så skumt att få utslag just där av alla ställen på kroppen. Stress och nedstämd kan ju påverka kroppen. Men idag känner jag mig mycket bättre. Har varit jätte glad, hunnit med massor. Skönt och vara ledig mitt i veckan så man får ärenden gjorda.

Någon som har koll på hårförlängningar? jobbigt att sätta i när man måste färga utväxten 2-3 mån. det har knappt gått 2 mån och jag har redan en utväxt som jag inte tycker om. Mamma gjorde ett bra jobb med blonderingen sist och hon kommer inte förens om 1 mån :( blir att sätta upp håret och gå med keps haha




äntligen ledig

Idag är det min lediga dag effter att jobbat fre, lör, sön och måndag. Helt slut var jag efter jobbet igår. Jag och Dior somnade i soffan tidigt. Så inatt har jag fått sova 10 tim men har vaknat ett antal ggr inatt. Känner mig utvilad och har hunnit med massor. Duschat, varit och handlat frukost och gått en runda med dior och kl är bara strax över 8 hihi.


gillar rosa



Jag tycker om Rosa!!! syns inte det? haha

Nu känns det som sommaren över , vill handla massa nytt. Jag har i år använt ovanligt färgglada kläder :D
Kan inte säga att jag direkt har ingen stil, utan köper det jag tycker om. Dock är jag noga med att kläderna sitter snyggt i provhytten, annars kommer dom bara bli hängande i garderoben! Tog en titt på höstjackor idag när jag var på stan, men det var ingen modell som jag fastnade för!
I slutet av sep, kommer det nog att komma in lite mer att välja på. Frågan är om man ska ha en kort eller lång jacka?!

ny dator

Jag behöver verkligen en ny dator!! och det är nu med en gång. Blir min nuvarande dator för varm, stänger den av sig själv. Drar man ut sladden från batteriet, stängs den av!!

Jag vill ha en vit på 9 tum! var inne och kolla på den idag. med 120 gb för 3999:- den ska jag ta mig råd och köpa nästa mån. Så då blir det ingen mer shopping för min del. Skulle ha haft handen på tangenterna så skulle ni se hur liten den är hihi.


shopping

Idag har jag varit på stan igen!!!! haha jag har för nära dit, den saken är klar!!!
var tvungen att köpa nya lampor till spisfläkten, så jag passade på att gå en runda i affärer. Men jag tröttnade ganska fort och tog mig hem på drottninggatan. Har haft stegräknaren på mig för på jobbet går jag lätt runt 11 000 steg. Kul och se hur mycket man rör sig på en ledig dag. Jag har råkat nollställa den!!!! vafan! HAHA men jag kommer inte komma upp i 12-13000 steg idag då det är min slappar dag. Fick precis huvudvärk så nu ska jag slänga mig i soffan och äta lättglass och tycka synd om mig själv. (gör det ganska ofta) hihi.

blev lite inköp från lagerhaus, denna söta skål tänkte jag lägga örhängen eller hårsnoddar som alltid försvinner. Och för er som vet att jag älskar rådjur för tillfället så var jag bara tvungen att köpa dessa söta plåster!!! hihi

  


och en butik här i gamla stan. Jag fastande för detta halsband som var nedsatt från 299 till 150 kr Jippi
två st hjärtan i ett halsband!! Börjar tycka mer och mer om sliver. Har varit helt besatt av att allt ska vara i guld tidigare haha.


Min älskling!!!


läder klänning

såhär ser min nya läderklänning ut!



hihi fick långa ben på den här bilden ;)

Ledig idag

Igår kväll somnade jag på soffan, vaknade till kl 4 gick och la mig i sängen. Jag har fått en vana att somna i soffan haha. Idag är jag ledig men det blir nog bara en slappar dag ev går jag till söder och tittar lite. Det är inte så ofta jag går åt det hållet, vill någon ta en fika eller ett glas i eftermiddag så ring!! Nu kommer värmen tillbaka över helgen, typskt att man jobbar hela helgen, fre-mån. Ledig först på tisdag. Tråkigt när alla andra jobbar vardagar. Dock är det skönt med ledighet mitt i veckan om man har bokat in läkarbesök osv. Köpte min efterlängtade läder klänning härom dan. Ska försöka få till en bra bild på den så ni får se hihi den är super läcker!!

lösögonfransar

jag vill alltid ha så här långa ögonfransar!!! hihi visst blev det ganska bra för att va bland de första ggr jag verkligen låten låter dom sitta kvar. Har tidigare inte haft tålamod till att få till dom bra!!



 * blink blink  *
  




nytt överkast



nu har mitt silvriga överkast kommit! det är så snyggt. måste nog skicka efter lite mer ifrån Ellos men nu är det annat som ska inhandlas till lägenheten.

LG Chocolate (KG800) Vit

vill ha en vit mobil!!!!

hade en ränkning på över 600 kr. dax att byta till något annat än 3 nätet.

stegräknare och matlagning

I söndags gick jag förbi gallerina och jag var bara tvungen att köpa en stegräknare. Så nu har jag gått över 13000 steg innan jag kommit hem. shoppat en snabbis efter jobbet både i dag och i går. Igår blev det en underbar måltid med fläskfilé. I dag försöker jag mig på makaronipudding. Jag är ju ingen kock så vi får se om det ens går att äta. Jag lagar sällan mat hemma och de få ggr det blir är det halvfabrikat som är klart på 10 min. Jag kunde inte låta bli att köpa med ett paket GBs lättglass med chokladsmak så gott. hihi unnar mig lite onyttigt ibland.  Jag försöker få ett sundare vardag, men jag är en gottegris som älskar allt sött.


vilken måndag

Måndag igen! Hur fort går inte veckosluten?? jaja...jobba måste man ju göra i vilket fall som helst. Efter jobbet hoppade jag av i stan för att kolla lite. Vad gör man inte när det är en sån trist måndag som denna? jo shoppar. Blev ett par jätte snygga skor, en enkel klänning från gina och en tröja :) 1000 kr mindre på kontot. men jag anser att jag kommer att jobba 6 dar den här veckan så det kommer inte bli några större utgifter så varför inte passa på att handla lite när löningen kommer om 1 vecka. haha

lägger in bilder senare.


vilken underbar och trevlig kväll

vilken toppen kväll, varför går man inte ut oftare för ?? haha. Började kvällen med att bli upphämtad av sällskapet och åkte och köpte med hemtmat på östermalm. förfestade och som vanligt behöver jag inte få i mig så mycket utan känner mig ganska berusad när sminket läggs på för 2:a gången haha Hela rummet kändes som om det snurrade när angelica la på lite mer färg på ögonlocket. hihi Skoj att bli sminkad då man själv alltid sminkar sig på samma sätt.

En karate fylla skulle tessan ha sagt haha. Det blev många skratt, mycket dans och mineralvatten och alldeles för många drinkar. Grymt trevlig igår!! sällskapet var toppen. Älskar att dansa, work it  haha. Idag har jag så ont i mina fötter. AJ AJ AJ varför kan man inte hitta skor som sitter som handen i hansken på foten? Det blir att skicka med en lista till någon som åker över till USA...Du kommer att shoppa ihjäl dig Christina!! :)


ikväll blir det Café Opera

vad skoj, ikväll ska jag iväg på födelsedagsfest. Middag och förfest sedan in till stan igen för att festa loss på Cafét hihi.
Kommer bli jätte skoj :)


dansfilmer

ja då var det dax igen, jag kan inte sova!! Jag har dragit ner på intaget av cola. Så nu när jag väl dricker det så blir jag superpigg. Jag sitter och roar mig med att titta på  gamla dansfilmer. Jag saknar verkligen dansen!! haha skrattar åt mig sj. Jag ska be ronja bränna ut så man har på film här hemma. hihi

ladies night och vinförråd i gamla stan!!

Sådär nu har jag fått ett vinförråd i vår källare. 1700 kr kostar det hihi. Fick det översta facket så man får plats med fler flaskor. NU blir det att köpa vin.
 

Idag har jag även beställt biljetter till ladies night den 26 sep. Ringde upp mamma idag och sa att hon måste ta ledigt och komma upp. Hon blev jätte nojig och nervös. Så jag kunde inte hålla mig, utan skickade ett sms till henne att jag redan bokat platser med fördrink och 2 rättersmiddag. pris 845 kr st med platser mycket nära scenen. Det kommer bli så skoj, får dra till med förfest i vinkällaren nu haha. vi har bokat 8 platser men det kommer nog bli fler som vill följa med då vi redan är 5 st som ville gå idag haha.
 
Mer info finns på http://www.ladiesnight.se/

I morgon blir det ev cafét. Då blir det lösögonfranser för hela bunten om jag får fast dom haha.

Ny sminkväska, hur håller du rent? här kommer lite tips

In med det nya och ut med det gamla! Om du inte städade ur din necessär förra året är det hög tid att göra det nu. Gamla produkter kan vara riktiga bakteriefällor och orsaka oren hy och hudirritationer.


5 steg till en renare necessär och ett renare ansikte


1. Tvätta necessären
Har du en tvättbar necessär, släng in den i tvättmaskinen. Om den är väldigt smutsig och inte går att tvätta i tvättmaskinen, tvätta den för hand eller köp en ny. Det spelar ingen roll hur mycket du rensar i necessären om själva necessären är smutsig.


2. Släng allt du inte använder
Har du produkter i necessären som du inte använt på 4 månader - släng! Produkten tar bara plats och du slipper riskera att gamla makeupprodukter hamnar på hyn.
 
3. Släng gamla makeupsvampar och applikatorer
Släng alla svampar och applikatorer som har legat löst i necessären och skräpat. Införskaffa penselfodral där du kan förvara alla dina olika applikatorer.
 
4. Separera dags- & kvällsmakeup
Ha två necessärer, en speciellt för dagsmakeup och en för kvällsmakeup. Ett tips är att ha en necessär på jobbet och en hemma så slipper du släpa fram och tillbaka.
 
5. Rengör!
Tvätta rougeborstar och penslar med tvål och vatten minst en gång i veckan. Om borstarna är i äkta hår kan du skölja dem i balsam för att bevara mjukheten.
 
Kom ihåg!
Stäng/skruva åt locket på foundations, eyeliners, mascaror osv. Produkterna samlar lätt på sig bakterier. Locket förlänger livslängden på din makeup!


parfym...vilken doft?

ååå jag vill köpa en ny parfym! Har länge tänkt på Dior Addict Shine 20 ml ligger på strax över 400 kr



Det får nog bli stan i morgon :P

Länge sedan jag kollade på ny parfym, känns som man alltid köper de dofter man är van vid.
vilken/vilka är era favoriter??



lösögonfransar?

Jag skulle vilja ha lite tips på bra lim till lösögonfransar. Jag brukar aldrig använda lösögonfransar så det är väl på tiden att man lär sig att använda dom på ett snyggt sätt. Många av mina vänner säger,- köp billiga fransar, men ett bättre lim!
Så i morgon blir det ut på jackt efter ett bra lim. Vart brukar ni köpa ert??

Hur sätter man fast som bäst? som sagt jag är ju nybörjare på det här :)


LÅNG dag

sådär nu är jag hemma efter att ha jobbat över i 5 tim. Lite övertid är ju inte helt fel när lönen kommer. Kände att idag var helt ok att jobba över, då jag endast jobbar till 12.30 i morgon sedan långledig i 3 dag....det kommer bli så skönt!!!
så i helgen vill jag kalasa till det...måste komma ut och träffa människor igen.

Utgång någon?? Ina jag veet att du är på hihihi


Dagens shopping

Efter hundträffen vid Åkershov begav jag mig till skärholmen för att kolla in den nya butiken NEW YORKER. Ina köpte massa snygga underkläder igår och eftersom jag inte hade något för mig så begav jag mig söder ut.

Detta är dagens inköp.

   79 kr på lagerhaus.

Vad är ett måste för er i höst??

Blev så shoppingsugen, nu när jag varit inne på lite olika bloggar. Var evigheter sedan jag  var på stan nää  men 1 vecka sedan. Då blev det den här :) inte den bästa bilden. Såg den i klädkedjans katalog och sen sprang jag runt och letade som en tok efter min stl. Det var slutsåld mitt i stan och jag ville verkligen ha den!! Men jag hittade en hihi



Får nog bli en sväng förbi stan i morgon, vet inte vad jag är ute efter. Basplagg går alltid åt även på sensommaren innan hösten är här.

Vad är ett måste för er i höst??

Model of the year



Haha jag har inget för mig, så jag tittar igenom lite bilder. Hittade den här från mobilen. haha (garv)

Jag är nog lite övertrött, för jag roar mig själv ganska bra, to night!! Det känns mycket bättre nu. Det har nu gått 4 veckor och jag har kunnat lägga en del bakom mig och se framåt. Men det är mycket , mycket kvar och att hitta mig själv som en individ är svårt. För man är på ruta 1 och det kommer nog bli många steg fram och tillbaka innan man kan gå vidare.
 Startade denna blogg för att just kunna se framåt.

Tror även självförtroende har börjat byggas upp. Jag känner mig starkare
Kankse även därför lägger jag upp denna bild för jag känner mig ok för stunden. Eller hur jag nu ska uttrycka det?
Men ni som vet vad jag gått igenom förstår mig :)


Dior och Bambi


visst är dom snarlika??

skickade iväg mms av bilden ovan och folk trodde det var en hund. Haha
så jag lägger upp en lite bättre bild utav spargrisen Bambi.




jag har fått min spargris. Ville så gärna ha den då många tycker Dior liknar ett rådjur hihi
visst är den fin??

.:Me:. försöker på lite ego bilder haha



Skrattar lite åt mig själv här. Jag försöker med en "sexig pose" hihi
I kväll har jag sysselsatt mig med att rensa ur garderoben.
Trodde det skulle vara lätt, men jag har svårt att slänga saker "kan ju va bra och ha vid ett tillfälle då plaggen passar" men när är de då?? haha har man inte använt det på 2 år så är det dax!!

Dock piffade jag till detta aprikos glittriga linnet med ett skärp. Synd att det är transpirant tyg annars skulle man kunna ha det som en klänning. Fin färg när man djälv har fått lite färg...dock börjar jag blekna lite. Dax att åka till solarieöarna hihi



Denna jackan från gina har jag inte använt så många ggr. Den är jätte fin och oj vilken vad jag fick, när jag spände den haha skoja bara...det syns inga muskler annars så nu var jag tvungen och påpeka det haha
Jackan måste dock strykas lite efter tvätten hihi.
tycker själv att det är söt i modellen!?!
 men vad ska man ha under för den blir lite varm om man ska ha den på sig inne på krogen!

orkar inte rensa mer får ta det en annan dag. Jag har nämligen bara bara sovit  ca 4 tim inatt. Gick och la mig ca 05.15 Detta beror på att ajg dragit ner på coca-cola.....men igår med halsont så levde jag på coca-cola och det får man för sen. Jag vaknade kl 8.30 utan kl som vad ställd på 9. så då var jag utvilad. Så nu börjar jag känna mig lite seg.

Himmelska hundar

Idag har jag släpat med mig Dior till hundcafét på karlplan, som heter Himmelska hundar :) När vi väl kom dit vid 13-tiden möttes vi av massa hundar. Dior trivs som fisken i vattnet när det är hundar i samma stl som vill LEKA!!



bild 1, Massa söta tikar. Det var speciellt en donna!
bild 2, -vad vill du? frågar Dior.
bild 3, - hotar du mig nu oxå!? VÄNTA BARA!!
bild 4, Dom gör upp ( dom hade jätte skoj, lekte och lekte hela tiden)
bild 5, Blir vänner i stället, ställer gärna upp på en mingelbild ihop.

Nu är han helt slut av all lek och nya dofter.

Princess parking only



Den här skylten skulle man ha hihi

vita vingar

Dessa vita vingar är 49 cm stora och är hur fina som helst. Har inte hunnit sätta upp dom än.
Jag hade tänkt att de skulle sitta på väggen över sängen men vitt mot vitt blir ganska tråkigt.



Har ju den här svarta ramen "ung drill" från Ikea som jag inte har satt upp än.
Det kanske skulle vara något att sätta vingen i???

Snygg tv-bänk


Bild: styleroom.se

Denna tv-bänk från Jysk ska jag inhandla. Har tittat på den en längre tid!!


Ska bara göra mig av med 52 tum bakproj.-tv eller vad man nu kallar denna klumpiga tv:en ---->

Dior


Här är min lilleman, ligger inborrad bakom min rygg i soffan. Han har varit mycket kelig nu på morgon.
Han är så söt vill ju bara ha lite uppmärksamhet av matte. Men när man inte känner sig så pigg så är det inte alltid så mysigt hihi. Han är nu 8 mån och i tisdags drog han ut 5 tänder som han inte tappat än. Hoppas han äter upp sig lite nu. Det är en spinkig liten kille som det är mycket liv i hihi

 


snyggt bäddset från ELLOS



Allt detta kommer från Ellos just nu mellan 20-30 % på en vara

vill ha rubbet så det kommer landa på strax över 1500 kr

visst är det snyggt med sliver ;)

vill verkligen ha lite nytt, jag blir så glad när man kan variera lite.
snygg tapet var det också någon som vet vilket märke det kan vara på den??


me



Helt slut efter att jobbat hela helgen. Idag är jag ledig och då ska jag ev plocka lite här hemma. har satt upp tvättid så det blir att jag får springa ner o slänga in lite kläder i eftermiddag.

livet går vidare, men det gör ont!

RSS 2.0