Angel...Thierry Mugler

Hooo vilken vecka det varit...hunnit med massor!!

HELGEN HAR VARIT UNDERBAR...mys, ömhet och shopping...fick även en liten present.

Vad passar inte bättre än parfymen Angel hihi ;)


lite info om doften:

Den är en doft utan blommor men har ändå en mjukhet och värme som inte någon annan doft har, tack vare noter som choklad och vanilj.
Den är en spektakulär doft i en klass för sig.

Doftnoter: bergamott, honung, björnbär, röda bär, melon, persika, plommon, vanilj, karamell, patchouli, choklad och sandelträ

Thierry Muglers dofter är inspirerade av hans barndoms fascination av magiska krafter från hjältarna i serietidningarna från 1950-talet och skönheten från vårt oändliga universum.


luktar mmmm.....så gott, lite starkt i början sen lägger den sig som en underbar ljuv doft.

drottningholm

Igår bytte jag arbetspass och det var så skönt att få sluta tidigt. Njöt hela dagen av att få en ledig eftermiddag...skulle ha jobbar kväll sså jag uppskattade verkligen att få ledigt när man vill hitta på saker. Mötte upp Maria på söder...tog en snabbfika...kollade affärer. Köpte mig ett par VITA snygga adidas snikers. letar länge efter ett par och dom satt jätte bra.

Sen blev det en vända till drottningholm...vilken under plats...dior sprang lös och spanade in alla kungliga vakter..kom dom för nära, fick dom en utskällning haha.

Vilken natur de finns...en jätte stor rastgård som ligger på 2 öar....helt otroligt. Nästa gång blir det när det är ljusare. I skymningen var det lite läskigt att de kommer 2 stora svarta hundar från ingen stans mot oss...aaa det var en pittbull...jag blev jätte skraj...men dior hoppade runt som en studsboll, han kom dirket när jag ropade på honom...kopplade honom..inte lätt och hitta honom om han skulle springa iväg efter hundarna in i skogen haha. när vi kom fram till bron igen stod 2 killar som inte såg så pålitliga ut och frågade om vi sätt deras hundar....oo jaaa...vi blev lite rädda sa jag. Inte varje dag de kommer 2 hundar springade mitt i skogen haha...det är ju en hund rastgård så vad hade jag trott??





så vackert...ni måste åka dit!

The one and only




Shit vad veckorna sveper förbi!!!  I morgon är det fredag och helg igen.  Redan v 40 och 12 veckor kvar på det här året??!! oj vad fort det har gått. Det är mycket som hänt och man tar dagen som den kommer. Gör nog att man knappt hinner med.

Ska jobba lite extra till helgen, det kostar att ligga på topp haha
Ska bli jätte skoj och träffa mina gamla arbetskollegor igen. Det är snart 1 år sedan jag slutade där, men jag passade jag på att fråga om de behövde lite extra personal. känns bra, för då gör man inte av med pengar! :P

Men samtidigt vill jag ut och röja, igår somnade jag i soffan. Helt slut efter en lång dag på jobbet och x antal cider.
Vaknade till och gick och la mig. Vaknade pigg och utvilad kl 8 och har haft en stillsam förmiddag.

Dax att gå till jobbet nu

Jaf vill åka utomlands, komma bort från denna tråkiga höst och vardag.
Finna ro, harmoni och glädje :D

Det blir att lägga undan de extra jag tjänar från de andra jobbet så blir det nog en resa så småningom hihi








RSS 2.0